SNACKBAR SHOARMA BERGWEG

SNACKBAR SHOARMA BERGWEG De eerste... De beste... En dat zullen we altijd blijven

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1670 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Shoarma Bergweg. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 22:29 Ik bestel hier nooit meer heb 22 euro weggegooid door 2 kapsalons te bestellen met oude patat vettig oud vlees jullie zijn nu 2 vaste klanten kwijt en die mond op mond reclame gaat ervoor zorgen dat je veel meer gaat kwijtraken smerig man
4 jul 2022 om 20:52 Shoarma heerlijk, frietjes waren helaas koud!
26 jun 2022 om 12:16 Eten was super lekker en genoeg alleen bezorgtijd stond 45-55minuten maar duurde 85-90minuten.
20 jun 2022 om 15:10 Hartstikke lekker en op tijd bezorgd.
18 jun 2022 om 23:03 Ipv knoflook sambal eroo gedaan. Dit keer was superklas standaart wat minder.
14 jun 2022 om 20:49 Was precies op tijd aangekomen. En bestelling was zoals altijd goed en om te smullen !!!
14 jun 2022 om 18:05 Voor 8 euro nog nooit zo’n klein broodje kebab gehad
12 jun 2022 om 23:25 Ik ben zwaar teleurgesteld!!! Dikke 2 uur moeten wachten op mijn eten en uiteindelijk wordt er niks bezorgd. Heel jammer dit
5 jun 2022 om 19:14 Het eten is prima. Helaas kwam de bezorger van thuisbezorgd met een natte tas aan. Toen hij mij de tas wilde aangeven viel mijn gerecht op de grond in de hal. Hier kan de bezorger niet veel aan doen Maar toch.. geen fijne ervaring.
5 jun 2022 om 8:51 Perfect.
22 mei 2022 om 20:52 Lekker en snel bezorgd.
22 mei 2022 om 11:24 Snel bezorgd maar de zwarmaaa was oud en taai, niet vers! Ik heb het ook weg gepleurd