SNACKBAR SHOARMA BERGWEG

SNACKBAR SHOARMA BERGWEG De eerste... De beste... En dat zullen we altijd blijven

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1502 beoordelingen
5 mei 2021 om 11:00 Heerlijk gegeten en ook zo op tijd bezorgd! Zeker voor herhaling vatbaar!
5 mei 2021 om 4:24 Ik bestel hier dus nooit meer broodje shoarma met kaas die krijg je hier dus in een mini mini warm maak broodje en dat voor 7,50€ moet niet gekker worden
4 mei 2021 om 20:03 De zaak is op 3 min van de woning , je eten wordt bezorgd na 60 min oke... maar dat het dan nog koue aankomt ??? Moest de eten met de postduif mee naar kantoor en dat die oo de terugweg de eten bezorgd..... logica???
3 mei 2021 om 23:31 Het is een half uur eerder bezorgd dan aangegeven. Beetje speling kan ik verwachten, maar een half uur is echt veel. Hierdoor moest het verwarmd worden wat ten koste is gegaan van de smaak. Normaalgesproken wel positieve ervaringen, jammer dus...
3 mei 2021 om 13:28 Ik heb hier voor het eerst Turkse pizza’s besteld. Het deeg was zo dik, echt heel smerig. Een Turkse pizza hoort dun te zijn was gewoon een hap deeg! Bah bah
30 apr 2021 om 14:19 Was heerlijk na hele dag vasten, ellerinize sağlıkk
19 apr 2021 om 20:29 Lekker, op tijd en vriendelijke bezorger.
17 apr 2021 om 7:09 Vieze eten vooral die dikke die het eten klaar maakt die is zo onhygiënisch niet normaal die maakt een broodje en krabt ze billen ondertussen ratten die er lopen foute boel
14 apr 2021 om 10:59 Snel bezorgd maar onbeschofte bezorger, broodjes klef. En vielen uit elkaar. Geen aanrader
12 apr 2021 om 20:27 De maaltijd is erg slecht en niet lekker