SNACKBAR BERGWEG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1813 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Bergweg. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 19:18 Eten is lekker (shoarma) maar ik had als opmerking geschreven dat ik geen sauzen wilde in de kapsalon maar apart. Helaas alsnog een overgesauzeerde kapsalon moeten eten. Heel jammer
4 mei 2024 om 10:35 Snelle, sympathieke bezorging en heerlijk gegeten!!
20 apr 2024 om 18:42 Bestellig was verkeerd bezorgd , nu ben ik mijn geld en mijn eten kwijt
13 apr 2024 om 1:06 Slappe patat en een stuk minder vlees vergeleken met vroeger voor een "grote" kapsalon. Zit tegenwoordig alleen nog maar wat oude geel gekleurde sla op. Vroeger deden ze er verse sla, komkommer, tomaat en ui op. Hard achteruit gegaan deze tent helaas
17 mrt 2024 om 21:06 Perfect op tijd.
11 mrt 2024 om 10:59 Koud en oud eten
9 mrt 2024 om 11:59 Geen mosterd bij kroket, slappe patat, een Turkse pizza waar een halve liter saus uitdroop. Beetje jammer.
8 mrt 2024 om 17:53 Helaas, Hamburger was keihard. Volgende keer ander restaurant/snackbar :(
2 mrt 2024 om 22:20 De bezorger was heel raar en gaf dat hij niet naar boven gaat brengen, terwijl dat ik heb betaald.
23 feb 2024 om 18:00 Mini broodje voor maxi geld. Twee kleine stukjes vlees. Tussen een een stukje brood 12 euro
6 feb 2024 om 19:35 Ik ben al langer als anderhalf uur aan het wachten 2 keer contact gehad met thuisbezorgd ze zeggen dat ik moet wachten wacht nu al veeeeel te lang
30 jan 2024 om 23:35 Snel en lekker !