SNACKBAR SHOARMA BERGWEG

SNACKBAR SHOARMA BERGWEG De eerste... De beste... En dat zullen we altijd blijven

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 897 beoordelingen
20 jul 2019 om 18:52 Was weer zoals altijd heerlijk de grote kapsalon! Kipfrikandel en een kaassouffle! Top
18 jul 2019 om 19:25 Vroeg om saus op het eten ik proefde alleen sambal alsof er geen knoflook was helft van me eten moeten weg gooien helaas‍♀️
17 jul 2019 om 20:54 Kapsalon was rood het was helemaal doorzeefd met sambal extreem veel kon het gelijk in de prullenbak gooien Niet alleen zonde van mijn geld maar snap niet hoe ze durfen zoiets aan te bieden
16 jul 2019 om 19:43 Ze stonden binnen 10 min voor de deur
14 jul 2019 om 11:47 Super snelle bezorging en geweldig lekker eten
4 jul 2019 om 23:28 Zeer snel bezorgd. Eerste keer kleine i.p.v. grote kapsalon geleverd. Dit werd snel gecorrigeerd, maar helaas nu shoarma i.p.v. kipdoner in kapsalon. Kwestie van goed lezen.
23 jun 2019 om 13:15 Kapsalon met pindasaus is heerlijk hier. Binnen 20 min bezorgd. Altijd goede ervaringen hier
23 jun 2019 om 1:12 Super
20 jun 2019 om 19:50 Veel te laat bezorgd eten zo taai als de tiefus , niet gewend van hun . Altijd wel binnen 30 minuten en dan is het nog warm nu was het koud,slap,taai niet te vreten alles weggepleurd!!!!!
20 jun 2019 om 6:23 Als ik een broodje shoarma bestel dan verwacht ik dat ook te krijgen en geen pita met bakje shoarma. Producten dus beter omschrijven. Broodje of stokbroodje of pita broodje. Patat lauw en niet krokant. Prijs kwaliteit niet in verhouding
17 jun 2019 om 23:23 Slappe patat...... niet lekker
12 jun 2019 om 2:13 Shoarma snijden ze wel erg fijn, maar dat is een keuze, ik hou persoonlijk meer van wat grof. Smaak is gewoon goed. Levering: snel, helaas waren ze de knoflooksaus vergeten, maar na paar minuten stonden ze er weer met de saus. Alles gewoon goed genoeg.